Blog de profesor

Rezultate contestatii-Olimpiada de Limba si literatura romana(Iasi, 2012)

03.06.2012 · Posted in Pentru elevi

Aici gasiti rezultatele contestatiilor!

Nu stiu cum s-a facut evaluarea initiala a tezelor, de vreme ce multi, dar multi copii (mai ales la clasele a V-a si a VIII-a) au obtinut dupa contestatii punctaje cu peste 10 puncte mai mari…Acum mi-e ciuda ca n-am mai batut inca o data drumul pana la Iasi pentru a depune contestatii. In urma consultarii acestor rezultate, chiar am dubii in privinta punctajelor obtinute la prima evaluare. Daca unii care au avut initial 65-67 puncte au ajuns la 90, eu nu stiu pentru ce s-a mai facut evaluarea initiala(intr-un timp record). In alte judete s-a sustinut olimpiada pe 3 martie, iar rezultatele nu s-au dat nici luni. Noi ne grabim intotdeauna, iar cei care sufera sunt copiii.

Va invit sa le vizualizati si dumneavoastra! Vorbesc de la sine…

Rezultate contestatii-Olimpiada romana 2012

In plus, sunt si cateva nereguli. Va sugerez sa le mai verificati inca o data. Unor copii ce au diferenta de 3-4 puncte intre rezultatele obtinute, li s-a trecut ca nota finala rezultatul mai mic, altora(cu aceeasi diferenta) li s-a trecut punctajul mai mare(priviti la clasa a VIII-a). Pana la urma, cum trebuia procedat???

Ca intotdeauna, 90% dintre cei care au depus contestatii sunt din Iasi. Cei de la tara n-au mai putut ajunge. Ar trebui sa se poata depune si online contestatii, avand in vedere ca luni e zi de munca, iar in intervalul 9-15:30, multe persoane nu pot ajunge.

sursa: www.colegiulnegruzzi.ro

15 Responses to “Rezultate contestatii-Olimpiada de Limba si literatura romana(Iasi, 2012)”

 1. Buna ziua!Stiti cumva cand si unde se va pune lista finala de la olimpiada de romana din Iasi?

  • calliope22 says:

   La Colegiul Negruzzi s-a afisat astazi lista cu rezultatele finale.

   • diana m says:

    Felicitari pentru site.
    Care poate fi explicatia lipsei de afisare pe site-ul Colegiului Negruzzi/Inspectoratului Scolar Judetean Iasi/etc, a rezultatelor finale ale olimpiadei judetene de limba romana, atata timp cat:
    - institutia se doreste de elita si are resursele tehnice necesare
    - elevii participanti sunt din tot judetul
    - cel putin teoretic, se doreste mediatizarea evenimentelor de acest gen, in scopul stimularii elevilor spre performanta.

    Cum nici dvs nu le-ati postat, banuiesc ca nu le-ati putut obtine, deci nu s-a dorit sub nici o forma a fi vizualizate altfel decat “pe gard”, cu imbrancelile de rigoare…
    Fara comentarii…

    • calliope22 says:

     Da, nu le-am putut obtine. Nu stiu care ar fi explicatia. Poate ca sunt multe semne de intrebare, in urma rezultatelor contestatiilor si nu mai vor ca rezultatele finale sa fie accesibile.Cine le poate vedea,bine.Ceilalti sa isi faca drum in Iasi…Probabil asa gandesc ei…Eu am ramas cu un gust amar in urma editiei din acest an…

 2. Buna…unde gasesc (pe net) rezultatele in urma contestatiilor la Tg-Jiu?

  • calliope22 says:

   Daca nu le gasiti pe net, probabil s-au afisat doar la scoala in care s-a dat olimpiada.

 3. Dar pe net nu se pune lista cu rezultate finale?

 4. Pai sa vedeti ce a patit copilul meu! A iesit a IV a pe judet ,insa i s-a parut mic punctajul asa ca am facut contestatie.O d-na profesoara i-a reevaluat lucrarea si a ajuns la….115 (de la 106). Lucrarea copilului era fara greseala.MIrata a intrebat copilul pe ce loc se afla.Cand a aflat i-a spus ca oricum nu va rezolva nimic daca lasa contestatia pentru ca primele 6 lucrari ,cele mai bune, au fost ierarhizate de membrii comisiei de corectare in functie de expresivitatea compunerii de la subiectul 1punctul c (scrierea imaginativa) si ca 106 o sa-i ramana si dupa contestatie.Nu mai spun ca se accepta rezultatul contestatiei numai in cazul unei diferente >de 10 puncte.Am lasat contestatia si rezultatul a fost acelasi 106puncte!!!Pai la dvs in judet e alt regulament ,nu e ca la noi ca am vazut ca s-au acceptat si mai putin de 10 puncte.Tara lui Papura Voda!Asa ca in loc de 3 ..mentiune.De ce?Pentru ca la noi e mare rigurozitate in acordarea premiilor.1 premiu I,1premiu II,1premiu III si 44 mentiuni din 145 copii.Se poate asa ceva??! Sunt foart revoltata! Pe primele locuri elevi de la un colegiu de renume,ca scolile generale nu mai sunt bune!!!! (intre parenteze fie spus copilul meu a luat printre primii examenul acolo insa a vrut sa ramana in generala, iar noi i-am respectat dorinta).Ce as mai putea sa fac acum?Pacat si de copil si de d-na de la clasa care a pus mult suflet!

  • calliope22 says:

   Nici eu nu stiu cum a fost gandita organizarea olimpiadei…Am vazut ca in cazul unora s-a acceptat o diferenta mai mica de 10 puncte, iar in cazul altora, nu(in acelasi judet, la aceeasi scoala organizatoare).Sunt greseli de neacceptat. Eu nici nu am mai depus contestatie…De fiecare data, primele locuri sunt obtinute de cei de la colegiile mari…E drept, sunt si copii foarte buni acolo. Nu ca in scolile generale nu ar. Eu predau la tara si tot am elevi buni. Cine vrea sa invete, o face! Imi pare rau pentru cazul dumneavoastra. Intr-adevar, copiii sunt cei care sufera cel mai mult. Si nu merita, dupa munca pe care o depun pentru performanta.

 5. rezultatele finale au stat afisate la Negruzzi pana astazi dupa-amiaza.am avut noroc sa le prind;la 5 minute dupa ce le-am citit,au fost luate de secretara.Cu 90 puncte s-a luat premiul III la a V-a si a VIII-a.Felicitari tuturor

 6. Daca aveti drum in Iasi,presupun ca se pot afla la secretariatul liceului…

 7. unde pot vedea rezultatele de la suceava?

Leave a Reply