Blog de profesor

Fii si tu vedeta!

03.29.2012 · Posted in Reclama

Daca iti place sa iesi in evidenta, sa fii apreciata si admirata, dar mai ales daca a face cumparaturile reprezinta pentru tine o placere si nu o corvoada, atunci esti persoana potrivita pentru a deveni imaginea Centrului Comercial Felicia. Acesta cauta oameni care sa se identifice cu clientii lor si cu ceea ce doresc ei sa transmita.

Persoanele alese vor avea ocazia sa fie tratate ca niste adevarate vedete, aparand pe afise, flyere, brosuri si chiar pe billboard-urile din oras. Si asta nu e tot! Felicia isi va arata recunostinta pentru cei care vor deveni imaginea lor, rasfatandu-i in stilul caracteristic cu o sedinta foto profesionista si vouchere de cumparaturi, asa cum se cuvine unor pasionati ai cumparaturilor.

Nu trebuie decat sa-ti faci drum prin Carrefour Felicia in perioada 29 martie-1 aprilie, iar daca vei fi abordat de catre promoterii magazinului, sa accepti ca acestia sa te fotografieze. Fotografiile vor fi postate pe pagina de Facebook a Centrului Comercial, iar fanii vor putea sa voteze cele mai reusite fotografii. Castigatorii vor fi alesi pe 10 aprilie, chiar inainte de sarbatorile de Paste.

In opinia mea, persoana potrivita pentru a deveni imaginea centrului este una pasionata de shopping, energica, mereu cu zambetul pe buze; un client fidel, pentru ca doar acesta revine in magazin, multumit fiind de seriviciile care i se ofera.

Si tu poti fi vedeta Centrului Comercial Felicia! Participa la campanie, fii convingatoare si cere-i iepurasului sa-ti tina pumnii.

Leave a Reply