Blog de profesor

Campanie ZorileStore pentru bloggeri

03.21.2012 · Posted in Uncategorized

Cand mi-am facut blogul nu ma gandeam decat ca ar fi bine sa am un site pe care sa postez rezultatele muncii mele, prin care sa ii ajut pe cei interesati de scoala, educatie sau unde sa imi expun propriile opinii. Nu ma gandeam pe atunci ca, de pe urma blogului, ar putea sa apara si avantaje de alta natura. Insa, pe langa faptul ca a adevenit deja o moda, detinerea unui blog poate aduce destul de multe avantaje posesorului.

Ieri am aflat despre o noua campanie dedicata bloggerilor. Magazinul online www.zorilestore.ro ofera primilor 100 de impatimiti ai internetului care vor promova aceasta campanie, 100 de perechi de papuci potriviti anotimpului de vara. Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti perechea preferata si sa va inscrieti in campanie. Aceasta se desfasoara in doua etape. In prima etapa mentionati de ce va doriti perechea aleasa, iar in cea de-a doua etapa trebuie sa scrieti un articol in care sa marturisiti impresiile dupa primirea si testarea noilor papuci.

Regula este simpla: primul venit, primul servit! Asadar, nu mai stati pe ganduri. Daca aveti blog, inscrieti-va si voi in aceasta campanie si veti fi rasplatiti de zorilestore.ro cu o pereche de papuci brazilieni.

Eu am hotarat sa particip si am ales urmatoarea pereche de papuci:http://www.zorilestore.ro/papuci-femei-g2b-gb-colorful-sea-kirey-f-37680_21053. Mi se par perfecti pentru vara, parand si foarte comozi. Sunt confectionati din materiale reciclabile. Un alt motiv pentru care i-am ales este ca marimea mea se gaseste destul de greu si multe modele de pe site nu o aveau disponibila. Detalii despre ei va voi oferi dupa ce ii voi primi. Bafta tuturor doritorilor de un “test drive” de papuci brazilieni!

Mai multe detalii gasti la Blogatu!

Leave a Reply