Blog de profesor

De Valentine’s day avem concert rock!

02.09.2012 · Posted in Reclama

Anul acesta, de Valentine’s day, cei de la Centrul Comercial Felicia si-au propus sa iasa din tipare si sa ne incante cu ceva inedit. Satula de dulcegarii, de melodii “de corazon”, de binecunoscutele declaratii de dragoste gandite special pentru aceasta zi, de fotografiile cuplurilor de indragostiti, am salutat de la inceput initiativa celor de la Centrul Comercial Felicia. Pe 14 februarie avem nevoie de un show incendiar, care sa ne mai dezmorteasca din inghetul acesta iernatic.

Unora, numele de Kids Rock s-ar putea sa nu le comunice nimic. Eu i-am remarcat si am fost placut impresionata de prestatia pe care au avut-o la preselectiile “Romanii au talent” (din Iasi). Atunci au reusit sa ridice publicul in picioare si sa-i impresioneze si pe cei din juriu, lucru deloc usor de realizat. Ei au trecut de preselectii si vom avea ocazia, cu totii, sa ii urmarim la tv, odata cu inceperea noului sezon al emisiunii “Romanii au talent”. Trupa e alcatuita din sase tineri cu varste cuprinse intre 9-15 ani, elevi la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” si la Liceul “Costache Negruzzi”. Componenta trupei este urmatoarea: Livia (9 ani) – clape, Maria (15 ani) – chitară bas, Andrei (9 ani) – chitară, Bogdan (12 ani) – tobe, George (12 ani) – chitară şi Radu (12 ani) – voce. Este de apreciat munca pe care o depun acesti copii pentru a-si indeplini telurile, dar si pasiunea lor pentru muzica si talentul de care, cu siguranta, nu duc lipsa. De ziua indragostitilor ei vor fi prezenti la Carrefour Felicia pentru a incalzi atmosfera cu zece piese din repertoriul international. Informatii mai multe despre cele sase talente puteti afla de pe site-ul lor sau de pe pagina de Facebook.

Daca vreti sa fiti altfel,  sa ascultati muzica de buna calitate,  interpretata de o formatie tanara, dar care promite multe, daca vreti sa asistati la un concert live oferit de acesti copii care se dedica intru totul pasiunii lor, sunteti asteptati la Carrefour Felicia, pe 14 februarie, incepand cu ora 18:00, la concertul celor de la KIDS ROCK.

 

 

 

Leave a Reply