Blog de profesor

Ce fel de ceai alegeti pentru vremea rece?

02.06.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Desi nu sunt o impatimita a ceaiurilor, zilele trecute, dand o fuga prin supermarket, am hotarat sa achizitionez si niste pliculete de ceai. O cana de ceai fierbinte e o adevarata binefacere, atat la serviciu, cat si acasa. Stand in fata cutiilor cu sortimente atat de diferite si de variate, nu am stiut pentru inceput ce sa aleg. In final, am hotarat sa cumpar o cutie cu ceai de fructe de padure, iar alta cu ceai de macese+hibiscus. Am citit ca cel de macese ar fi foarte potrivit pentru aceasta perioada, el contribuind la cresterea imunitatii organismului. Totusi, as dori un ceai cu un gust exceptional…Ce imi recomandati? In afara de Nestea:D

2 Responses to “Ce fel de ceai alegeti pentru vremea rece?”

  1. Realizezi sper că “gust excepţional” este mult prea vag pentru a fi un criteriu utilizabil în încercarea de a-ţi răspunde, nu?

    Da’ uite, poţi încerca ceaiurile de plante de la Fares. Este o firmă românească, singura în afară de Plafar, lucru care-i bun din două motive: a) ei se laudă că folosesc plante din cultura proprie, fără tratamente sintetice ne-necesare (şi într-adevăr sunt foarte aromate!), b) ajuţi economia locală să supravieţuiască, în dauna Nestea şi a altor giganţi străini.

  2. eu beau decat ceai de sunatoare fie vreme buna fie vreme rea :D

Leave a Reply