Blog de profesor

Tragicomedie la Mireasa pentru fiul meu…

01.04.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Mireasa pentru fiul meu este genul de emisiune pe care o urmaresc atunci cand sunt ocupata cu altceva. Nu pot niciodata sa stau relaxata in fotoliu si sa privesc emisiunea la televizor. Pur si simplu, nu am rabdare. Insa, cand am de spalat sau trebuie sa gatesc, parca ma simt singura. Atunci imi servesc portia de Mireasa pentru fiul meu. Nu o urmaresc aproape niciodata de la TV, ci rulez inregistrarile ce apar pe site-ul emisiunii. Dau volumul la maxim si ma apuc de treaba. Imi place sa aud ceva in timp ce muncesc.

Ieri a avut loc prima emisiune din acest an(dimineata, dar si la pranz). In timp ce eram la bucatarie, am auzit niste bocete ciudate. Irina si Daniela au plans ieri, asa ca la inceput de 2012. Mi s-au parut exagerate. Situatia m-a facut sa rad, oricat ar fi fost ele de afectate. Nu inteleg de ce tot cer sa fie eliminate si sa mearga acasa, cand au ales in urma cu ceva timp sa intre in casa. Nu imi dau seama daca a intentionat cineva sa isi gaseasca in aceasta emisiune un partener/o partenera pentru tot restul vietii. Acesti concurenti au avut impresia ca vin intr-o vacanta, iar acum, ca s-au plictisit, vor cu totii acasa. Comportamentul unora ma face sa banuiesc ca ar avea probleme psihice. Daca pana acum am avut parte de injuraturi din partea baietilor, a sosit si randul bocetelor fetelor. Emisiunea de astazi a fost de tot rasul…E cea mai proasta editie, si asta din cauza concurentilor. Prezentatoarea e foarte carismatica, imi place. Nu inteleg totusi de ce nu sunt adusi alti concurenti in casa, daca acestia sustin sus si tare ca vor sa paraseasca acest concurs. Regulile pot fi modificate.  Si in ceea ce priveste comportamentul actualilor concurenti, macar din bun simt pentru telespectatori si pentru prezentatoare, acestia ar trebui sa isi retina unele porniri.

One Response to “Tragicomedie la Mireasa pentru fiul meu…”

  1. Si eu m-am uitat ieri putin la emisiune(cred ca 5 minute cat butonam telecomanda). E o calicatura de emisiune. Daca ar fi dupa mine si maine as inchide-o..

Leave a Reply