Blog de profesor

Lenjeria buclucasa

01.05.2012 · Posted in Reclama

La inceputul lunii decembrie a anului trecut, cea mai buna prietena a mea, ce s-a hotarat in primavara lui 2011 sa apuce pe drumurile strainatatii in speranta unui trai mai bun, s-a intors in tara. Abia asteptam sa o revad pentru ca, atunci cand era in tara, obisnuiam sa vorbim destul de des. Insa, a trebuit sa imi astept cuminte randul deoarece, in mod, firesc, a mers mai intai acasa pentru a-si revedea parintii. Problemele ei de sanatate, provocate de o masea cariata, au facut-o sa-si petreaca o parte din mini vacanta si prin cabinetele medicale din Iasi. Nici eu nu am fost tocmai libera. Serviciul m-a tinut ocupata pana pe data de 23 decembrie, iar in Iasi nu am reusit sa ajung decat in week-end. Aceste impedimente au facut ca reintalnirea noastra sa nu fie disponibila decat in a treia zi de Craciun.

Ca de obicei, L. m-a anuntat ca ajunge la mine pe la 20.00, dar a ajuns cu o ora intarziere. Dar cu asta m-am obisnuit deja. N-ar mai fi L., daca n-ar intarzia. Am profitat ca mai era putin timp pana inchidea la Lidl si am carat-o la o repriza rapida de shopping, asa cum nu mai avusesem parte pana atunci. Ne-am petrecut seara povestindu-ne ce ni s-a mai intamplat in ultimele luni de cand nu ne mai vazusem. Am ras mult, ne-am simtit bine, iar pe la 3.00 a.m. am cedat, rapuse de oboseala.

A doua zi L. planuia sa mearga in Siraj pentru a cumpara niste cadouri(jucarii) pentru copiii de care are grija in Anglia. Bucuroasa ca am cu cine petrece timpul la cumparaturi, m-am hotarat sa o insotesc. Dupa ce am dat o raita prin tot Sirajul, dupa ce imi cumparasem ce imi doream, si asta intr-un timp record pentru mine, am tot asteptat-o pe L. sa cumpere si ea ceea ce avea de cumparat.

Parea insa ca L. imi luase locul pentru ca, de obicei, eu umblam de nebuna prin magazine, reusind sa ii scot din minti pe toti cei care ma insoteau. La un moment dat am intrat intr-un stand cu lenjerie intima. Evident, nu era o lenjerie  de lux, dar intentionam sa cumpar de acolo niste sosete pentru sotul meu, iar pentru el sosetele sunt de unica folosinta. Dupa ce am ales cateva perechi, L. m-a strigat, dorind sa ma intrebe ceva. Cand m-am intors spre ea, am vazut-o cu vreo sase perechi de boxeri in mana, foarta indecisa asupra modelului dorit. Scena aceasta se intampla sub privirile stanjenite ale vanzatorului, care avusese intentia de a se indrepta spre ea sa o ajute. Insa, in momentul in care a observat ce are aceasta in mana, a facut o pirueta grabita si s-a intors la locul lui. Imi venea sa intru in pamant de rusine si, nestiind ce sa ii mai spun, i-am trantit replica pe care mi-o serveste sotul atunci cand il car la cumparaturi: “-Ia ce-ti place! Doar nu ma imbrac eu cu ei!” Si-a ales ceva modele de acolo, dar nu au fost singurele achizitionate in acea zi, L. avand o pasiune pentru lenjeria intima. Evident, am mai stat vreo ora-doua prin Siraj, cautand si jucariile potrivite pentru cei mici.

Din pacate, pe 30 decembrie L. a plecat spre Anglia. Ma gandesc ca ar fi bine ca la intoarcere sa-i propun sa  colinde mediul online in cautare de lenjerie axami, boxeri, slip brazilian, etc. E mult mai simplu decat o plimbare prin Siraj. Si, in plus, orice femeie are nevoie de rasfat, nu-i asa?

 

Leave a Reply