Blog de profesor

Inceputul de an aduce noi surprize pe www.miniprix.ro!

01.18.2012 · Posted in Reclama

Suntem in era tehnologiei si totul se modifica de la o zi la alta cu o viteza uimitoare. Timpul parca nu ne mai ajunge niciodata pentru a face lucrurile pe care ni le propunem. Personal, as prefera ca ziua sa aiba cel putin vreo 40 de ore, pentru a-mi indeplini ceea ce imi propun. Insa, noi, femeile, gasim intotdeauna timp pentru a face cumparaturi. Cele mai comode erau pana in acest moment cumparaturile online, pe care aveai ocazia sa le faci fara a fi nevoita sa te deplasezi din casa. Cu doar cateva clikuri, direct din fata monitorului, cumparaturile puteau fi facute.

Iar pentru toti cei interesati de shopping, trebuie sa stiti ca miniprix are acum versiune mobila. Asadar, nu mai trebuie sa asteptati sa ajungeti in fata unui calculator pentru a vizita magazinul online miniprix. Si, pentru impatimitele de cumparaturi, cred ca este o veste excelenta. Cu ajutorul smartphonului dumneavoastra puteti verifica in mod constant site-ul si promotiile, pentru a fi sigure ca nu ratati nici o singura oferta . De cateva zile aveti ocazia sa folositi noua versiune a site-ului miniprix, special realizata pentru platformele mobile. Viteza este mult imbunatatita, lucru testat de pe HTC-ul sotului meu. Pagina este optimizata pentru urmatoarele sisteme de operare : iOS, Android, Windows Mobile si BlackBerry OS.

In concluzie, oriunde ai fi, ai acum ocazia sa plasezi comenzi pe site-ul miniprix direct de pe telefonul tau mobil sau de pe tableta pe care o detii. Mai practic, mai comod, mai rapid!

Leave a Reply