Blog de profesor

Andrei Leonte e Factorul X al Romaniei!

01.02.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Intr-o postare anterioara mentionam ca preferatul meu in cadrul concursului X-Factor de pe Antena1 este Andrei Leonte. Pentru ca nu mi se intampla des ca un preferat de-al meu sa castige vreo competitie, am fost cam sceptica in privinta rezultatelor finale. Tin minte ca la Romanii au talent tineam cu Narcis Iustin Ianau si, in cele din urma, a castigat Adrian Tutu, pe care eu nu-l vedeam nici printre finalisti. Mosnegutul-vampir care dansa ca un drogat nici nu stiu de ce a trecut de preselectii…La  Vocea Romaniei a iesit invingator cel pe care il vedeam pe locul patru…Se pare, insa, ca 2012 a inceput bine pentru ca una dintre dorintele mele tocmai s-a implinit. Andrei a primit 51% din voturile telespectatorilor. Maica-mea e si ea fericita. A fost si preferatul ei.

Bravo Andrei pentru prestatia pe care ai avut-o la X Factor si pentru talentul pe care il ai!

 

4 Responses to “Andrei Leonte e Factorul X al Romaniei!”

  1. Sunt si eu la fel de fericita deoarece a castigat Andrei. Inca de la auditii am stiut ca el se va afla printre finalisti. Am avut emotii pentru el si i-am tinut pumnii si cred ca a avut efect. Sunt la fel de incantata.

  2. Nu am urmarit xfactor, dar am vazut aseara mini interviul de la obsevator cu un semi-agramat care vroia doar sa se laude…altul ca el nu era.
    Pacat, daca asta e imaginea icsfactor.

    • calliope22 says:

      Eu nu l-am vazut si nici nu am urmarit emisiunea cu atentie. M-a interesat doar interpretarea pieselor. Acesta a fost singurul moment in care eram atenta la TV.

Leave a Reply