Blog de profesor

Lentilele de contact – moft sau necesitate?

12.23.2011 · Posted in Reclama

Marturisesc ca pana acum nu m-am gandit niciodata la cum ar fi sa am ochii de o alta culoare. Parintii mei au amandoi ochii caprui, iar eu m-am nascut cu ei verzi. Cica semanam cu bunicul. Nu cu vecinul; nu are nicio legatura in cazul meu. Mai am doi verisori in aceeasi situatie cu a mea.

De curand, una dintre prietenele mele, bruneta, cu tenul masliniu si cu ochii negri, m-a socat de-a binelea. Isi dorea dintotdeauna sa fi avut ochii albastri. Pentru ca Dumnezeu nu i-a facut pe plac, s-a gandit ca o solutie ar fi sa isi cumpere o pereche de lentile de contact. La inceput am fost destul de sceptica, deoarece aveam convingerea ca nu i s-ar fi potrivit culoarea dorita. Insa, intr-o zi, a venit la mine in vizita si arata cu totul altfel. Isi pusese lentile de contact albastre. Era diferita, insa la fel de simpatica. Poate si mai si. Asa am ajuns sa ma conving ca micile dorinte, care nu mai sunt imposibile, merita sa fie indeplinite. Am ajuns sa admir curajul celor care incearca si altceva, pentru ca eu nu indraznesc sa o fac.

Tinerii de astazi simt mereu dorinta de schimbare. Si cum nu e niciodata de ajuns sa-ti schimbi tunsoarea, culoarea parului si alte lucruri, de altfel obisnuite, a devenit la moda si schimbarea culorii ochilor. Cum poti face asta? Foarte simplu! Apelezi la niste lentile de contact. In zilele noastre aproape totul a devenit posibil. Poti alege sa porti lentile de contact de diverse culori. Intr-o zi poti avea ochii verzi, pentru ca a doua zi sa apari cu o pereche de lentile de contact de culoare albastra, de exemplu. Daca esti nonconformist, daca iti plac provocarile si adori sa experimentezi, aceasta din urma nu este o idee tocmai rea.

Eu sunt multumita de culoarea ochilor mei, insa daca voi simti vreodata nevoia sa fac o schimbare in acest sens, nu ma voi da in laturi de la o pereche de lentile de contact freshlook.

Leave a Reply