Blog de profesor

Întâmpină Anul Nou într-o ţinută miniprix!

12.25.2011 · Posted in Reclama

Cei de la miniprix continuă să mă surprindă prin ofertele imbatabile şi concursurile pe care le organizează. Pe lângă preţurile acceptabile din magazinele miniprix, puteţi găsi produse variate, pe toate gusturile. Pentru sărbătorile care tocmai ne-au bătut la uşă,  cei de la miniprix ne oferă o gamă largă de rochii de Revelion şi de cămăşi pentru partenerii noştri. E lesne de înţeles că pentru Revelion îmi voi comanda o rochie de pe site-ul miniprix, pentru că îmi place să îmi achiziţionez lucruri bune, pe placul meu, fără să fiu nevoită să scot o avere din buzunar. Se ştie deja secretul celor de la miniprix: ţi se oferă multe, pe bani puţini.

Şi pentru că miniprix doreşte să îi răsplătească pe clienţii săi, în special pe doamne şi domnişoare, vă invită să participaţi la concursul Miss Revelion 2012. Regulamentul este simplu. Tot ce trebuie să faceţi este să vă comandaţi rochia perfectă pentru seara de Revelion de pe miniprix, să vă fotografiaţi în ţinuta respectivă chiar în noaptea dintre ani  şi să trimiteţi fotografia pe adresa help@miniprix.ro, alături de ID-ul comenzii. Înscrierile se pot face în perioada 1-15 ianuarie 2012.

Titlul de Miss Revelion va fi ales de către un juriu miniprix, iar premiul cel mare constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei. Ocupantele locurilor 2 şi 3 vor câştiga un voucher de 100 lei, respectiv o reducere de 50% la cumpărăturile de pe miniprix. De asemenea, se va desemna şi titlul de Miss Popularitate. După procesarea comenzii, aveţi timp să vă invitaţi prietenii să vă dea like la poza dumneavoastră în albumul creat special pentru acest concurs. Premiul pentru Miss Popularitate este un voucher de 100 de lei.

Grăbiţi-vă să vă alegeţi rochia de vis! Concursul este limitat la primele 150 de persoane înscrise. Ce spuneţi? V-ar plăcea să fiţi Miss Revelion 2012?

 

Leave a Reply