Blog de profesor

Hotii din Kaufland

12.02.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Sunt indignata de cata hotie exista in tara asta, incepand de la cei care ne conduc pana la cei mai prapaditi dintre noi. S-a intamplat ca aseara sa fac cateva cumparaturi in Kauflandul din Nicolina (Iasi). Atrasa de numarul mare de cumparatori stransi in jurul clementinelor, dar si de pretul acestora, am hotarat sa iau si eu cateva. Insa, in timp ce eu ma chinuiam sa aleg  dintre resturile din ladite, langa mine si-a facut aparitia un tip brunet, cu haina neagra, nu foarte inalt, ce a inceput sa aleaga si el clementine. Doar ca in punga lui existau deja cateva. Curioasa, m-am uitat cu mai multa atentie si am observat ca cele din punga fusesera deja cantarite, iar pretul era in jur de 1,2 lei(1,18 parca). Cu o nonsalanta infioratoare, cotrobaia prin laditele aproape goale si isi indesa punga, insa nu foarte tare, ca sa nu bata la ochi.  Asta cu cel mai mare tupeu posibil, din moment ce angajatii de la Kaufland, aduceau marfa la raionul cu fructe. Nu e singurul caz pe care l-am observat. In urma cu aproximativ doua saptamani, o babuta cu fiul ei faceau acelasi lucru: furau clementine sau mandarine (nu mai stiu sigur ce erau), punandu-le atat in punga deja cantarita, cat si in buzunarele de la geaca. Ma gandesc daca cei de la Kaufland n-or fi mana-n mana cu hotii, de nu-s prinsi niciodata, ci, din contra, sunt verificati alti clienti, asa…de ochii lumii.

Acum vreo doua luni de zile, o tafnoasa de la casa de marcat i-a dat unei colege sa cantareasca inca o data punga mea cu banane, suspectandu-ma chipurile ca as fi furat de la ei. La inceput nu mi-am dat seama ce se intampla. Colega i-a adus punga inapoi, cu o eticheta ce indica o cantitate identica celei de pe eticheta initiala. Tipa a scanat produsul, fara sa dea nici macar o explicatie, iar toata lumea din spate, stanga si dreapta se uita la mine ca la o infractoare. Imi venea sa ii trantesc bananele in fata si sa ii las cumparaturile sa le duca inapoi la rafturi. Insa, norocul ei a fost ca eu sunt binecrescuta si nu ma pretez la comportamente de mahala. Nu am primit nici macar scuze pentru ofensa adusa..pentru ca asa am simtit-o, ca pe o ofensa.

Bine ca pe cei care fura nu-i vad niciodata. Se mai leaga si ei din cand in cand de cate un client, asa, sa dea impresia ca isi fac treaba. Iar hotii actioneaza in continuare. Cei ce vor suferi suntem noi, cei corecti. Inregistrand pierderi, cei de la Kaufland vor mari preturile, iar buzunarul nostru va avea de suferit.

Dragi angajati ai Kauflandului, puneti-va pe treaba si luati masuri impotriva celor ce fura din magazinul in care lucrati! Fiti cu ochii in patru, puneti cate un cantar langa fiecare casa si verificati fiecare produs cantarit de client. Iar din cand in cand mai verificati si camerele de filmat! Nu am de ce sa sufar eu din cauza incompetentei voastre si a nesimtirii celor care fura din Kaufland!

One Response to “Hotii din Kaufland”

  1. [...] Vezi promotiile zilei sau vezi detalii aici: Blog de profesorHotii din Kaufland [...]

Leave a Reply