Blog de profesor

Balul Toamnei la Dumesti

12.01.2011 · Posted in Şcoala Dumeşti

Incepand cu data de 24 noiembrie 2011 la Grupul  Scolar Dumesti au avut loc o serie de activitati cu ocazia zilelor scolii. Fiecare profesor s-a implicat si a indrumat elevii in sensul realizarii unor proiecte cat mai interesante. Copiii au fost antrenati in activitati sportive, literare, muzicale, culinare, dar si in cele dedicate zilei de 1 decembrie.

Ziua de 29 noiembrie a fost dedicata activitatilor literar-artistice. Mi-am propus pentru aceasta sa realizez alaturi de elevii si de colegii mei:

- o parada a costumelor de toamna;

-un montaj de versuri si scenete;

-o expozitie de arta culinara;

-un concurs de karaoke.

De asemenea, am participat si la o lectie demonstrativa propusa de doamna diriginta de la clasa a IX-a B, impreuna cu elevii dumneaei. Tema a urmarit dezvoltarea patriotismului local.

Copiii au fost incantati de propuneri si s-au inscris in numar destul de mare, la toate sectiunile. Am fost incantata de felul in care s-au implicat elevii de gimnaziu si de liceu. Ei si-au folosit imaginatia si au propus costume de toamna inedite, si-au folosit talentul in gatirea unor mancaruri delicioase pe care le-au servit colegilor, au incercat sa fie buni actori, iar la sfarsit ne-am distrat cu totii in timpul concursului de karaoke. Mai jos puteti viziona cateva fotografii de la activitati. Puteti viziona si filmulete intr-o postare viitoare.

 

Leave a Reply