Blog de profesor

Aglomeratie infernala in supermarketuri

12.29.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Astazi am fost nevoita sa imi insotesc mama pana in Kaufland pentru a face cateva cumparaturi. Nu e vorba despre cumparaturi pentru Anul Nou, asa cum am vazut ca faceau altii. Pur si simplu era nevoie in casa de cateva produse, a caror procurare nu putea fi amanata.

Din momentul in care am ajuns in fata supermarketului am inteles ca inauntru e extrem de aglomerat. Lipsa carucioarelor m-a convins de asta. Ajunsa inauntru, am constatat ca nu reuseam sa ma deplasez decat cot la cot cu ceilalti cumparatori. Lumea era stresata din cauza aglomeratiei. Toti trageau ca disperatii de fructele si legumele expuse. Desi am observat ca pretul unor produse explodase, romanii cumparau de toate.

Coada era si la raionul cu carne de porc, iar la case se statea destul de mult. Totusi, nu pot spune ca erau cozi uriase. Cu putina rabdare reuseai sa iti astepti linistit randul, fara sa scoti flacari pe nari. Am ochit si eu un loc cu mai putine carucioare, persoanadin fata mea avand doar doua-trei produse in mana. Dupa ce mi-am asezat frumos cumparaturile la rand, am constatat ca sotul femeii ce se afla inaintea mea si-a facut aparitia, dandu-i acesteia alte multe produse…Atunci mi-am dat seama ca tipa respectiva doar “tinea” randul…Din fericire, domnisoara de la Kaufland se misca destul de repede si nu am stat mult.

Ma ingrozeste gandul ca maine va trebui sa ajung din nou prin supermarket, de data aceasta prin Carrefour. Sunt convinsa ca acolo voi pierde ceva mai mult timp, mai ales ca mai e foarte putin pana la Revelion.

4 Responses to “Aglomeratie infernala in supermarketuri”

 1. Am o sugestie geniala!

  Si anume sa cumperi de la o alimentara de cartier tot ce se poate.

  • calliope22 says:

   Nu. Prefer sa bantui prin supermarket, sa stau la coada, sa fie aglomerat, dar sa platesc mai putin.La Fluxul din Tatarasi mergi de doua ori la cumparaturi si scapi de tot salariul:)) Oricum, nu e asa de aglomerat in supermarket de fiecare data cand merg. De vina sunt sarbatorile.

 2. Apoi mno, daca tu alegi sa te chinui, amin si sa-ti fie de bine :D

  Da’ sincer, daca in restul anului inteleg sa iei din hypermarketuri pentru ca iesi ieftin la volum .. de sarbatori cand iti trebuie “doar cateva produse” scutesti timp si nervi luand din zona. Cel putin la mine-n cartier functioneaza foarte bine chestia asta, au rasarit vreo 4 alimentare pe 2 strazi, asa ca nici nu-si mai permit sa puna adaos nesimtit de teama concurentei.

Leave a Reply