Blog de profesor

Sistemul National de Mentorat Startevo

11.19.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Lume, lume…a fost lansat Sistemul National de Mentorat Startevo, adresat tuturor celor care doresc sa depaseasca obstacolele de orice natura, intalnite in calea lor si care vor cu orice chip sa evolueze. Daca doresti sa iti oferi sansa de a progresa, nu mai sta pe ganduri si aplica pentru acest sistem, gandit la nivel global, astfel incat oricine sa il poata accesa. Pentru a reusi, trebuie doar sa respecti regulile si sa fii motivat.

Aplicand pentru Startevo vei afla raspunsurile la intrebarile care te framanta, vei gasi sustinere si intelegere, oricand vei dori. Totul incepe prin formarea unei echipe impreuna cu un prieten si cu alegerea unuia dintre mentorii propusi. Printre acestia se numara: Constantin “Noro” Ferseta, Silviu Hotaran, Monica Tatoiu, George Butunoiu, Mircea Toma, Catalin Striblea, Calin Goia, Alin Burcea, Dana Sota, Niels Schnecker, Liviu Mihaiu, Mihai Albu. Rolul mentorului este de a tine in evidenta progresul tau. Dupa ce acesta accepta aplicatia ta,trebuie sa donezi 5 euro pentru copiii bolnavi de cancer in stadii terminale. Impreuna cu mentorul, veti stabili intalniri, chiar si in mediul online, ti se vor da teme, totul in dorinta de a te ajuta. In cazul in care nu dai dovada de seriozitate, vei fi eliminat din sistem. Dupa terminarea celor 4 sesiuni de mentorat vei primi un feed-back din partea mentorului si va trebui sa oferi si tu unul.

Fii inspirat si alege STARTEVO pentru ca visele tale sa devina realitate. Ajuta-i pe ceilalti pentru a te ajuta pe tine!


Leave a Reply