Blog de profesor

Peria ionica Braun AS720

10.17.2011 · Posted in Ingrijire personala

Braun vine in intampinarea celor mai mari exigente ale doamnelor ce isi doresc un aspect sanatos si frumos al parului lor, prin noua perie pentru coafat AS720. Aceasta dispune de o putere de 700 w, doua viteze, aer rece, tehnologie IONTEC si satin ions.

Noua tehnologie asigura o coafare perfecta, identica celei pe care ati obtine-o intr-un salon de hair-style, insa la un pret mic si fara a fi nevoite sa va deplasati pana la locatia respectiva. Cu noua perie pentru coafat Braun veti deveni propriul vostru stilist, avand posibilitatea sa incercati diverse coafuri, in functie de imaginatia pe care o dobanditi. Nu veti risca sa va pierdeti sanatatea parului si ca acesta sa devina deteriorat datorita tehnologiei IONTEC. Aceasta este special conceputa pentru a proteja sanatatea parului vostru, iar jetul verde de ioni elibereaza milioane de ioni de satin, cu scopul de a atrage particule de umiditate din aer in timpul coafarii. Acesti ioni de satin sunt extrem de importanti pentru ca au rolul sa restabileasca echilibrul de umiditate al parului vostru, care de obicei se pierde in timpul coafarii cu agent termic. Particulele de ioni de satin stabilesc imediat o stralucire sanatoasa si de durata a parului. Peria de la Braun reuseste sa previna intr-un mod fabulos uscarea si deteriorarea parului prin distribuirea uniforma a jetului de aer cald. Accesoriile au o suprafata moale, parul vostru fiind coafat cu grija si responsabilitate. Alte aparate, lipsite de sistemul inovator cu ioni de satin, vor conduce la arderea podoabei voastre capilare, deoarece nivelul optim de hidratare al firului de par nu va fi stabilizat.

Dotat cu doua acesorii perfecte, peria ionica Braun AS720 este ideala pentru a obtine un look de invidiat, dar si pentru a mentine sanatatea parului vostru. Peria rotunda poate fi folosita pentru a obtine bucle, onduleuri, dar si pentru indreptare sau volum. Pieptenele este ideal pentru descalcirea, perierea, dar si pentru indreptarea parului vostru, putand fi folosit si pentru obtinerea volumului sau aranjarea bretonului.

Pentru o coafura sanatoasa, cu o stralucire aparte si un par neted si matasos, alegeti noua perie ionica Braun AS720 si veti radia de frumusete!

Leave a Reply