Blog de profesor

Ondulator rotativ Rowenta CF6510D4

10.18.2011 · Posted in Ingrijire personala

Descoperiti acum noul ondulator rotativ de la Rowenta creat special pentru toate femeile ce isi doresc bucle de invidiat si usor de realizat.

Fiecare dintre noi isi doreste sa arate bine, iar acest ondulator va face ca aceasta dorinta sa devina realitate. Aparatul dispune de un invelis ceramic pentru a proteja firul de par in timpul procesului de ondulare. Astfel, sanatatea parului vostru va fi pastrata si nu veti risca deloc ca acesta sa se arda sau sa se degradeze. Ondulatorul se utilizeaza pe parul uscat, fara a fi nevoie ca acesta sa fie umezit in prealabil.

Cele doua trepte de caldura va ofera posibilitatea de a alege propriul ritm in care doriti sa se desfasoare procesul de ondulare. Astfel, puteti opta pentru o ondulare rapida potrivita momentelor in care nu aveti suficient timp la dispozitie, dar vreti sa beneficiati de o coafura aparte … sau pentru o ondulare ceva mai lenta, daca firul vostru de par este sensibil, subtire sau greu de incretit.

Diametrul buclelor pe care le puteti obtine ajutorul ondulatorului Rowenta CF6510D4 este de 23mm. Aparatul dispune de doua directii de rotatie: stanga si dreapt. Asadar, puteti obtine doua tipuri de onduleuri, pentru o varietate de stilizari ale parului si pentru o utilizare foarte usoara. Dispune, de asemenea, si de un maner special pentru prinderea parului, iar temperatura poate fi reglata intre 180-210 grade Celsius. Incalzirea ondulatorului este rapida, iar acesta devine gata de utilizare in 90 de secunde.

Ondulatorul are un sistem motorizat de invartire: rotire automata a parului. Rowenta CF6510D4 este singurul ondulator rotativ automat cu care vei obtine bucle fermecatoare si rezistente, doar dintr-o singura miscare. Suprafata de acoperire din ceramica profesionala garanteaza mai multa stralucire parului, insa, in acelasi timp, il si protejeaza. Acesta va deveni moale si matasos.

Ondulatorul Rowenta CF6510D4 – pentru bucle mari si fermecatoare!

Leave a Reply