Blog de profesor

Laptopuri, tablete PC si telefoane ieftine

10.17.2011 · Posted in Reclama

Acum vreo trei saptamani am trecut pragul unui magazin foarte mare ce vinde produse IT. O puzderie de laptopuri ieftine si nu numai mi-a invadat campul vizual. Laptopuri de toate formele, marimile si culorile posibile. Parca eram un copil intr-un parc de distractii. Nu m-am dus acolo cu gandul sa cumpar, eram doar curioasa sa vad ce mai este nou.

M-am oprit in fata standului cu tablete, testand, la repezeala, cateva. Am ramas impresionata de Ipad 2 si de Samsung Galaxy Tab 10.1. Am fost curioasa sa vad daca exista si tablete PC ieftine. Spre surprinderea mea am gasit vreo 3-4 foarte ieftine, dar care nu se ridica la nivelul asteptarilor mele.

Cand am ajuns la raionul de telefoane parca eram vrajita. Samsung Galaxy S 2 este pur si simplu fenomenal. Iphone 4 este fenomenal de scump. Am cautat si cateva telefoane ieftine, asa, mai pe masura buzunarului meu. Am gasit foarte multe, majoritatea dintre ele fiind destul de “viteziste”. Dupa vreo trei ore am iesit din magazinul respectiv cu o husa pentru vechiul meu telefon si cu planuri mari de achizitii pentru sarbatorile de iarna.

Leave a Reply