Blog de profesor

Inovaţii la rece

10.08.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Vizitând paginile lui Blogatu am dat peste o campanie interesantă pentru bloggeri. Cu această ocazie am aflat şi de ultima noutate a celor de la Beko, şi anume sistemul inovativ Active Fresh Blue Light, ce se întâlneşte la frigiderele din gama Smart Blue. Ritmul în care evoluează totul în jurul nostru este alert, aşadat începe să nu mă mai mire nimic din ceea ce văd că se inventează. Mintea umană este, oricum, un izvor nesecat de imaginaţie, iar electrocasnicele menite să îţi uşureze munca sunt oricând binevenite în gospodărie. 

Dacă vă doriţi un frigider inteligent, Beko vă propune un model dotat cu Active Fresh Blue Light, un sistem ce continuă fotosinteza legumelor şi a fructelor, astfel încât acestea să îşi păstreze din prospeţime şi din vitamine. Funcţia Active Fresh Blue Light acţionează sub forma unei lumini albastre, ce este mereu aprinsă în compartimentul fructelor şi al legumelor.  Cu siguranţă, un asemenea produs electrocasnic ce contribuie indirect şi la menţinerea sănătăţii organismului, este binevenit în bucătăria oricui.

Pe viitor mi-aş dori un frigider care să aibă un sistem de aerisire bine pus la punct. Ceea ce mă deranjează la acest produs e faptul că, oricât de bine l-ai curăţa şi ai încerca să împachetezi alimentele, tot se va simţi un miros neplăcut în momentul în care îl vei deschide. Sper într-un sistem inteligent de îndepărtare a mirosurilor neplăcute din frigider, astfel încât aromele tuturor alimentelot să nu se mai amestece şi să parfumeze locuinţa. De asemenea, ar fi utilă şi existenţa unor compartimente pentru care să setăm  o anumită temperatură ( de exemplu, în cazul în care vrem să facem rapid o îngheţată, să avem posibilitatea să alegem o funcţie de genul îngheţare rapidă).

Însă, în viitorul apropiat, probabil că cei de la Beko ne vor surprinde cu inovaţii din ce în ce mai surprinzătoare.

Leave a Reply