Blog de profesor

Ia-ţi acum un RCA!

10.02.2011 · Posted in Reclama

În urmă cu ceva timp mă gândeam că ar fi bine să îmi cumpăr o maşină, din banii pe care îi economisisem cu soţul meu. Mă bucura ideea de a avea un automobil propriu, cu care să mă deplasez oriunde îmi pofteşte inima. Şi pentru că făceam pe atunci naveta la locul de muncă, mi se părea că o maşină ar fi de mare ajutor.

În schimb, ştiam bine că un automobil necesită lunar o anumită sumă de bani, pe care să o investeşti în el. Cel mai tare mă îngrozea gândul că aş putea fi implicată într-un accident sau, şi mai rău, că l-aş putea produce eu. M-aş  panica în momentul în care, aflată la volan, mi-ar apărea în mijlocul şoselei vreun animal pe care să fiu nevoită să îl evit. Opţiunea de a-l lovi, chiar şi atunci când nu există o altă variantă, nu îmi surâde mai deloc.

În cazul unui accident se produc pagube uriaşe, ce trebuie suportate de vinovat, dacă acesta nu şi-a ales o ofertă de asigurări RCA. Interesată de acest lucru, m-am documentat şi am aflat că, dacă ai asigurare RCA poţi plăti daunele provocate, cu ajutorul acesteia. Aşadar, ar fi în avantajul tău.

Dacă vrei un RCA ieftin, pe net sunt tot felul de oferte, din ce în ce mai bune. Dacă doreşti să compari asigurările RCA de la mai multe companii, o poţi face prin intermediul unui calculator RCA online, acesta fiind o idee utilă. Livrarea se poate face direct acasă.

În concluzie, vă sfătuiesc ca, în cazul în care aveţi o maşină, să vă faceţi imediat  asigurare auto. Eu, cu siguranţă, nu voi trece peste un asemenea aspect, în momentul în care voi avea maşina mea.

Leave a Reply