Blog de profesor

Epilatorul Braun 7891 Wet&Dry

10.17.2011 · Posted in Ingrijire personala

Epilatorul Braun 7891 Wet&Dry este primul epilator dual din lume. El combina efectele epilarii de lunga durata de la Braun cu tehnologia Gillette Venus. Folosindu-l, vei obtine o piele fina si catifelata, iar parul nedorit  nu-ti va mai da batai de cap pentru o perioada lunga de timp.

Noul epilator Braun Wet&Dry indeparteaza firele de par dintr-o singura miscare, dispunand de sistemul de epilare “Close-Grip” si de lama Gillette Venus, integrata pe capul de epilare. Dotat cu 40 de pensete, acesta indeparteaza chiar si firele de par de marimea unui fir de nisip, pentru ca aceste pensete se afla intotdeauna foarte aproape de piele (0.5mm). Aparatul a fost conceput pentru a putea fi utilizat atat pe pielea umeda, cat si pe cea uscata, dar poate fi folosit fara niciun fel de probleme si in apa calda, in baie sau sub dus. Astfel, epilarea poate deveni mai placuta si mai relaxanta, iar disconfortul va disparea complet.

Epilatorul Silk-epil a fost creat tocmai ca noi, femeile, sa beneficiem de o epilare eficienta si de rezultate profesioniste. Utilizandu-l, va veti simti ca in urma unei sedinte din cadrul unui salon de infrumusetare, dar, in acelasi timp, veti beneficia de confortul si de intimitatea caminului propriu, fara a fi deranjate de cineva.

Utilizarea produsului pe piele umeda este recomandata celei pe pielea uscata, deoarece prezinta o serie de avantaje: reduce disconfortul, senzatia de epilare este ameliorata, iar aceasta va deveni mai delicata. Silk-epil 7 este prevazut cu un cap pivotant, ceea ce ii permite sa se adapteze cat mai bine contururilor corpului pe care este utilizat. aceasta functie va permite sa aveti o precizie sporita si va asigura ca aparatul se afla intotdeauna in pozitia optima.

Sistemul Soft Lift face ca epilatorul sa ridice intr-un mod eficient, chiar si firele de par culcate pe piele si sa le indrepte inspre pensete, pentru a putea fi smulse.

Dispozitivul Smartlight cu care este dotat aparatul va ajuta sa observati si cele mai mici si firave fire de par, luminandu-le foarte bine, chiar in conditie de lumina precara.

Prin sistemul de masaj de inalta frecventa pielea este stimulata si, in acelasi timp, senzatia de smulgere din timpul epilarii este diminuata pentru ca voi sa beneficiati de un confort sporit.

Noua perie ionica de la Braun va permite sa selectati viteza dorita in functie de preferintele si asteptarile pe care le aveti: viteza 1 pentru mai multa delicatete, recomandata persoanelor sensibilie si viteza 2, pentru o eiplare cat mai eficienta si rapida. Cu Silk-epil 7 a puteti epila in voie, oricand si oriunde doriti, pentru ca este dotat cu acumulator si are o autonomie de 40 de minute, timp suficient pentru o epilare completa. Functioneaza ireprosabil si se incarca mult mai repede decat multe dintre celelalte epilatoare de pe piata.

Epilatorul Braun 7891 Wet&Dry este recomandat ca fiind cea mai buna solutie de la producator pentru o epilare delicata si de durata a firelor de par, datorita combinatiei sale unice de elemente pentru protejarea pielii.

Pentru o piele matasoasa pe care o meritati, alegeti Braun 7891 Wet&Dry! Totul la un pret mic!

 

Leave a Reply