Blog de profesor

Epilator Wet&Dry cu cap pivotant Braun SE7381WD

10.18.2011 · Posted in Ingrijire personala

Noul epilator Braun SE7381WD a fost creat special pentru a satisface exigentele cele mai mari si pentru a oferi o epilare eficienta si de durata. Special conceput pentru femeia moderna, preocupata sa arate mereu bine si sa isi puna in evidenta feminitatea, acesta poate face minuni.

Dotat cu 40 de pensete, el va reusi sa indeparteze si cele mai mici fire de par, lasandu-va o piele neteda si catifelata, placuta la atingere. Aparatul are un cap pivotant detasabil, lavabil si dispune de un acumulator, avand o autonomie de 40 de minute. Timpul de incarcare este unul mic. Tehnologia fara fir va permite sa folositi epilatorul oriunde si oricand doriti. Oricat de bun ar fi un epilator, exista unele fire de par mai mici ca dimensiune si mai deschise la culoare, ce pot fi trecute usor cu vederea. Insa Braun SE7381 Wet&Dry dispune de sistemul Smart Light ce permite luminarea zonelor ce urmeaza a fi epilate, pentru o epilare mult mai eficienta.

Nu doar capul este lavabil, ci intreg aparatul, pentru o igiena mai buna.

Pentru un plus de confort si diminuarea durerii, epilatorul poate fi folosit chiar sub apa, la dus sau in cada. Astfel, senzatia de disconfort va disparea. Senzatia de bine va fi sporita cu ajutorul rolelor pentru masaj, ce vor pregati pielea inaintea epilarii sau o pot calma dupa folosirea epilatorului.

Accesoriile pe care le veti primi odata cu Braun SE7381 Wet&Dry sunt urmatoarele: capul de pilare standard cu 40 de pensete, rolele pentru masaj, capacul pentru eficientizare Efficiency Pro, capacul pentru epilare ingust, capacul pentru precizie, un saculet in care puteti tine aparatul, o perie pentru curatarea pensetelor si servetele pentru pre-epilare marca Olay. De asemenea, este dotat si cu un dispozitiv de atenuare a durerii pentru cele mai sensibile dintre noi. Ridica eficient firile de par lipite de piele. Dupa epilare, aceasta ramane neteda pana la 4 saptamani.

Noul Braun este disponibil la un pret mic si poate indeparta mai multe fire dintr-o singura miscare. Profitati acum de epilatorul Braun SE7381WDpentru o piele asa cum ati visat.

Leave a Reply