Blog de profesor

Un altfel de ghid turistic

09.17.2011 · Posted in Reclama

Fiind o persoană căreia îi place mult să călătorească, mă documentez de fiecare dată cu mult timp înainte de a alege o  destinaţie turistică. Dornică de a găsi şi altceva în afară de informaţiile stricte depre unităţile de cazare disponibile din diverse zone, am căutat ceva mai profund, şi anume impresiile personale ale unor oameni ce au vizitat acele zone.

Astfel am dat peste blogul lui Răzvan, cel mai citit blog despre călătorii din România. Dintre toate informaţiile obţinute de aici, precum idei despre afaceri, recomandări de investiţie, reţete culinare internaţionale, cea mai interesantă mi s-a părut categoria: impresii călătorie. Îl invidiez pe Răzvan pentru că a avut ocazia să viziteze aproape toată Europa, dar şi ţări din America de Sud şi Asia, însă, în acelaşi timp, apreciez faptul că ne-a împărtăşit şi nouă, cititorilor, impresiile sale. Savurând cu interes fiecare detaliu din paginile destinate călătoriilor,am realizat că blogul său este un adevărat ghid turistic. De ce spun asta? Pentru că este cât se poate de adevărat. Vă veţi convinge doar vizitându-l.

De asemenea, am rămas plăcut impresionată şi de categoria turism România, prin care spiritul patriotic al lui Răzvan şi-a spus cuvântul. El promovează frumuseţile ţării noastre şi doreşte să aducă în atenţia tuturor cititorilor locuri frumoase sau uitate, ce merită a fi pe primul loc în topul alegerilor noastre ca potenţiale destinaţii turistice. Mesajul pe care încearcă să îl transmită este că România merită vizitată. M-am bucurat să găsesc pe acest site detalii utile despre localitatea Gura Portiţei, loc pe care mi-am propus să-l vizitez în vara anului viitor. Însă recomandările sunt destul de multe, iar oferta de locaţii turistice oferită de Răzvan va deveni din ce în ce mai bogată, pagina destinată călătoriilor fiind updatată constant. Bine-ar fi să le pot vizita pe toate…

Leave a Reply