Blog de profesor

Ofertă de nerefuzat de la MxHost

09.24.2011 · Posted in Reclama

Recent am primt cadou din partea celor de la MxHost un cupon promoţional prin care beneficiez de posibilitatea de a-mi înregistra gratuit zece domenii .EU. Pentru că îmi surâde ideea unor afaceri în mediul online, această ofertă este binevenită.

MxHost este o firmă serioasă ce oferă servicii de webhosting şi care îţi garantează oferte inteligente pentru a te înregistra, a reînnoi sau pentru a transfera domeniul tău.

Marca MxHost este deţinută de compania Net Design, ce a apărut pe piaţă în anul 2004, deci are o vechime de 7 ani în domeniu. Treptat, a ajuns un nume destul de cunoscut pentru cei interesaţi de ofertele de înregistrare domenii sau de găzduire web, datorită serviciilor ireproşabile şi a preţurilor acceptabile. Cu timpul, MxHost a reuşit să se impună, având în prezent găzduite peste 7000 de site-uri din diferite domenii. Având o echipă tânără, dar bine pregătiră, serviciile oferite sunt  dintre cele mai bune şi au scopul de a vă ajuta în dezvoltarea proiectelor dumneavoastră din mediul online. Pentru că satisfacerea clienţilor reprezintă obiectivul principal al echipei MxHost, compania a realizat parteneriate importante cu: ROTLD, Microsoft, Axigen Mail, etc.

Beneficiaţi de gratuitate la înregistrarea domeniilor  pe: .com, .net, .org, .us, .biz, .info şi .eu. Domeniile sunt înregistrate pe numele clienţilor, la plata online nu se precepe comision şi vor fi activate doar în câteva momente.

Pentru luna aceasta, cei de la MxHost au venit cu o ofertă de nerefuzat, şi anume domenii .EU la preţul de 1 euro fără TVA pentru primul an. Această ofertă este perfectă pentru cei care doresc să înceapă o afacere online, dar care nu dispun de mulţi bani pentru a o face.

Deocamdată nu am apelat la serviciile celor de la MxHost, însă m-am documentat şi am aflat că s-ar număra printre cei mai buni din domeniul lor. Lucrurile poate se vor schimba în viitor, pentru că m-am săturat de problemele pe care le întâmpin cu blogul: se întâmplă să cadă uneori şi să aştept neputincioasă până se remediază problema.

În concluzie, MxHost este o firmă serioasă, ce oferă servicii eficiente la preţuri mai mult decât acceptabile şi care este gata oricând să îţi ofere asistenţă şi ajutor pentru reuşita afacerii tale online.

 

One Response to “Ofertă de nerefuzat de la MxHost”

  1. [...] catre articol : Adauga anunturi gratuite sau vezi sursa acestui articol Blog de profesorOfertă de nerefuzat de la MxHost Filed: Webmaster Te intereseaza ? cei-interesa, cunoscut-pentru, domenii-sau, nume-destul, [...]

Leave a Reply