Blog de profesor

Întâmplare funny

09.22.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Încă de la început trebuie să vă precizez că, pentru mine, drumul de la cancelarie până la sala de clasă, unde am oră, este foarte anevoios. Ceea ce îl face să fie astfel e prezenţa picilor de clasele I-IV, ce aleargă prin curtea şcolii, bucurându-se de zilele însorite de toamnă. Pentru că, de obicei, nu se uită în ce parte se îndreaptă şi nici dacă este cineva care trece prin mijlocul lor, trebuie sa mă feresc eu de ei. Statura nu mă prea ajută pentru că pot foarte uşor să fiu comparată cu o elevă.

Ieri, mă îndreptam spre o clasă din alt corp de clădire decât cel în care se află cancelaria. Ca să mă feresc de doi prichindei, ce se buluceau cu viteză pe uşa de la ieşire, am întins mâna spre unul dintre ei şi l-am ţinut pe loc, pentru a putea trece. Nu am apucat să fac doi paşi, că am şi auzit în urma mea:

- Ci mă chişti, fa?

Pe moment nu am realizat că mi s-a adresat mie. După vreo doi-trei paşi am realizat ceea ce a spus, dar am fost atât de şocată, încât nici nu mi-am întors privirea spre el.Trageţi voi concluzia…..

Leave a Reply