Blog de profesor

Încă aştept soluţiile de optimizare de la Vodafone

09.09.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

În urma acestui articol publicat de mine pe blog, cei de la Vodafone m-au contacta şi, îngrijoraţi de problemele mele, mi-au propus verificarea contului. O fază amuzantă a fost mailul primit de la ei, prin care mă anunţau că au încercat să mă sune, dar că nu aveam telefonul deschis. Asta după ce, în articolul meu am scris clar că nu există acoperire Vodafone în localitatea mea…Doar nu umblu cu gogoşi…

Ideea e că, aştept soluţia lor de optimizare de circa o lună de zile. Nu am mai primit răspuns la mailul pe care l-am trimis la ei şi în care le menţionam numărul de telefon pentru verificarea contului. Mai am de gând să aştept până voi ajunge în Iaşi la o reprezentanţă Vodafone, să îmi reziliez contractul. Bănuiesc că şanse pentru un semnal normal la 22 km de Iaşi nu prea sunt…Şi tăcerea e un răspuns…

7 Responses to “Încă aştept soluţiile de optimizare de la Vodafone”

 1. Eu incerc sa ma bat cu ei pentru o teapa de 650 de lei care mi-au tras-o la o luna dupa ce am crezut ca mi-au anulat numarul de telefon.

  Daca cineva o sa-mi ceara vreodata parerea, o sa spun ORICE, DAR NU VODAFONE.

  • calliope22 says:

   Sunt niste neseriosi…Si eu am patit la fel. Mi s-a furat telefonul, am cerut rezilierea contractului si mi-au spus ca au inregistrat cererea mea. Vreo doua luni de zile dupa acest incident am mai primit facturi pe care a trebuit sa le platesc, chiar daca eu nici nu mai aveam SIM, deci nu aveam cum sa folosesc numarul. Bineinteles, nu era reziliat contractul. Ma pregatesc sa scriu un alt articol despre ei…E decembrie…si nu mi-au mai raspuns la mail, iar solutii de optimizare nici gand sa mai primesc…Dar nici macar un semn de la ei din septembrie si pana acum????

   • Eu am o epopee in email cu ei. De fiecare data a raspuns altcineva, de unde rezulta seriozitatea cu care isi trateaza clientii.

    Adica e o reclamatie si in loc s-o ia cineva s-o duca de la cap la coada, o paseaza de la unul la altul, fiecare sa-si dea cu parerea. Daca e in defavoarea lor e cu atat mai bine.

    Eu o sa apelez la Protectia Consumatorului, pentru ca nu ma scot banii din casa sa platesc 150 de euro pe ceva ce n-am consumat. Sunt romani care muncesc o luna intreaga pentru banii astia.

    • calliope22 says:

     Da, asa e…Eu am platit cele doua facturi degeaba, desi i-am rugat sa inchida numarul si sa rezilieze contractul pentru ca imi facusem alt abonament la ei si il plateam si pe acela…Neseriosi, e putin spus. Nesimtiti…Vreau sa reziliez contractul, dar sper sa nu ma mai puna sa platesc si alte taxe…sau sa patesc ca in trecut. Multa bafta!

     • La rezilierile din telecomunicatii, atunci cand acestea se fac prin telefon, mereu exista riscul de a primi in continuare facturi.

      Pentru a evita astfel de neplaceri, sunt 2 metode:

      1.Trimiti o notificare scrisa prin posta cu confirmare de primire!
      2.Mergi intr-o reprezentanta directa a operatorului (fara furnizori/intermediari) si ceri un formular de reziliere. Aceasta e metoda mai neplacuta pentru ca de obicei sunt amendati cand accepta sa ofere clientilor astfel de formulare.
      Dupa ce ce completezi formularul, soliciti o copie a acestuia, si, cel mai important, ceri sa-ti fie stampilata si semnata copia!

      Rezilierea e un act unilateral (cand expira perioada minima contractuala), deci practic nu ai nevoie de acordul operatorului, ci doar trebuie sa-l instintezi! Si bineinteles ai nevoie de o dovada ca acesta a luat la cunostinta de decizia ta, special pentru a evita ulterior situatii neplacute! ;)

     • calliope22 says:

      Multumesc pentru informatii. Eu am solicitat telefonic rezilierea, dar am fost si la o reprezentanta, iar domnul de acolo m-a asigurat ca e inchis abonamentul si ca nu voi mai avea treaba cu el…

 2. [...] Articolul ei a fost găsit de cineva de la Vodafone şi i s-a comentat că va fi contactată pentru a renegocia o ofertă mai avantajoasă. Asta s-a întâmplat în iulie. Încă mai aşteaptă. [...]

Leave a Reply