Blog de profesor

Lapte praf pentru pisoi

08.14.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Când ai şase pisoiaşi de o lună de zile ( doi la o mâtză şi patru la cealaltă) te gândeşti ce să faci atunci când vezi că nu se satură cu laptele oferit de mămicile lor grijulii. Poate pe unii îi va amuza acest lucru, dar eu iubesc animalele şi nu-mi place să le văd cum se chinuie.

Pentru că încă nu ştiu să mănânce mâncare m-am gândit să le dau lapte…Însă, aici e buba. Nu am vacă, iar la magazinele de la noi nu se aduce lapte la cutie…Cine l-ar cumpăra în afară de mine? Prin urmare, azi am dat sfară în ţară pentru a găsi pe cineva dispus să îmi vândă nişte lapte. Şi, cum unul dintre avantajele vieţii la ţară e că toată lumea se cunoaşte cu toată lumea, am găsit persoana potrivită, nu la mai mult de 50 m de casa mea. Are vacă, deci a fost numai bine.

În seara aceasta aşteptam cu nerăbdare laptele pentru a-i hrăni pe Tom, Nora, Mini Misha, Eda şi…ceilalţi doi nu au încă nume ( aştept sugestii). Surpriza mi-a fost mare când tanti Maria a venit nu numai cu litrul de lapte cerut, ci şi cu două pungi de lapte praf (Milupa şi Vitalact) pentru că, s-a gândit ea că ar fi bun şi la ea oricum nu se consuma.

Aşadar, pisoii mei au înfulecat în această seară o porţie de Vitalact, pe lângă cina oferită de Mitzi şi Misha. Să vedeţi voi ce pisoi simpatici şi deştepţi am! Stau în cutiuţele lor, aşezaţi unul lângă celălalt, ridicaţi în două lăbuţe şi aşteaptă seringa cu lăptic ( asta până când vor învăţa să mănânce singuri). Mai multe nu vă mai spun. E deja târziu, iar mâine trebuie să mă trezesc dimineaţă pentru a le servi micul dejun.

Şi, dacă vă întrebaţi cumva cum îmi petrec concediul, acum aţi aflat!

Leave a Reply