Blog de profesor

Hackerii ameninţă Facebook-ul

08.16.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Se pare că din noiembrie nu vom mai putea socializa pe Facebook. Vor dispărea toate conturile noastre, joculeţele de pe acest site vor deveni istorie pentru că, pur şi simplu, nu va mai exista reţeaua.
Un grup de hackeri ameninţă că vor distruge Facebook-ul în semn de protest pentru modul în care reţeaua protejează intimitatea utilizatorilor.Data pe care au

anunţat-o pentru căderea reţelei este 5 noiembrie. Un reprezentant

din partea Anonymous susţine că reţeaua de socializare vinde informaţii ale userilor către guvern sau firme private. Reprezentanţii Facebook-ului au refuzat să comenteze toate aceste acuzaţii care le-au fost aduse.

Voi ce părere aveţi? Reprezintă această reţea de socializare un pericol pentru noi? Sunt datele noastre personale vândute celor care vor să deţină controlul asupra tuturor? Credeţi că vor reuşi hackerii să îşi ducă până la capăt ţelul propus?
Eu recunosc că m-a ajutat Facebook-ul până acum. Voi regreta dacă va dispărea, dar voi putea supravieţui şi fără el. Mai grav e pentru cei care au devenit dependenţi de Facebook şi pentru care acesta este ca un drog.

Leave a Reply