Blog de profesor

Feed-back de la Vodafone

08.02.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Dacă nu ştiaţi săptămâna trecută am scris un articol în care povesteam prin ce peripeţii am trecut eu de-a lungul relaţiei mele cu cei de la Vodafone. Îl puteţi citi/ reciti aici. Ei bine, nici nu-mi imaginam că a doua zi voi primi răspuns de la ei, ştiind că site-ul meu nu e foarte vizitat. Însă nu a fost aşa. Foarte preocupaţi de imaginea lor, aceştia mi-au comentat articolul şi mi-au cerut permisiunea să îmi verifice contul şi să mă contacteze pentru optimizarea serviciilor oferite de ei. În fine, am acceptat şi….nu mi-au mai dat niciun semn de viaţă de pe 28 iulie, dar mă gândesc că a trecut destul de puţin timp de atunci şi până acum.  Oricum, nu văd ce soluţii ar putea găsi. Eventual, le-aş propune să îmi dea punctele de loialitate pierdute aiurea înapoi, precum şi suma de bani plătită pe facturile Vodafone de pe vremea când mi-a fost furat telefonul şi nici măcar nu aveam un alt sim pentru a putea folosi serviciile lor ( deşi achitam în continuare facturi). Aţi păţit şi voi ceva asemănător cu aceeaşi sau altă reţea de telefonie?

4 Responses to “Feed-back de la Vodafone”

 1. Salut,

  Referitor la feed-back-ul tau vroiam sa iti spunem ca in 29 iulie ti-am transmis un e-mail (admin@calliope22.info) in care te rugam sa ne comunici un numar de telefon pentru a identifica contul tau client si un numar de contact unde te putem suna.

  Spune-ne, te rog, daca adresa este cea corecta pentru ca pana in acest moment nu am primit un raspuns cu aceste informatii.

  Multumesc.

 2. Eu am fost la vodafone dar am renuntat, deoarece ma stresau cand venea plata facturii, daca intarziam, ma sunau si imi reaminteau ei, de parca nu eram constienta… In fine, dupa ce am renuntat la abonament, mi-aqu dat multe telefoane insistente, cu superoferte, cu mii de puncte in retea si multe ni alte retele dar am fost ferma pe pozitie; uneori a trebuit sa le inchid telefonul in nas. Asa am scapat de ei.

  • calliope22 says:

   Da, cam asa ar trebui actionat cu cei ce insista. O sa vad ce oferta imi fac si mie, desi nu vad rostul ei, de vreme ce nu am semnal in zona in care locuiesc.

Leave a Reply