Blog de profesor

Dezbatere despre revoluţia Facebook

08.16.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Coordonatorii portalului cultural “AltIaşi” organizează astăzi, pe 16 august, la Librăria Humanitas de pe strada Lapuşneanu, o dezbatere televizată având ca temă “Revoluţia Facebook în spaţiul social“.

Pentru că suntem în era tehnologiei, pentru că suntem atraşi din ce în ce mai mult de calculatoare şi am uitat cum arată o carte, pentru că socializarea pe internet a devenit mai atractivă şi mai uşoară pentru mulţi dintre noi, organizatorii s-au gândit că o asemenea dezbatere ar fi necesară. Tema dezbaterii porneşte de la subtitlul volumului “Cartea feţelor”, scris de Alexandru-Bradut Ulmanu, recent publicat la Editura Humanitas.

La masa dezbaterii vor participa diverse personalităţi, printre care se numără Oltita Cintec, critic de teatru şi director artistic al Teatrului «Luceafarul», Cătălin Gheorghe, curator si critic de artă, Adrian Monoranu, cadru didactic al FEAA şi manager inoras.ro. Cel ce va modera dezbaterea va fi jurnalistul George Onofrei. Dacă nu puteţi ajunge la eveniment, dar vă interesează, trebuie să ştiţi că acesta va fi transmis în direct pe TVR Iaşi, începând cu ora 17.00, în cadrul emisiunii Vara pentru voi. La ora 19.00 va avea loc lansarea volumului “Cartea fetelor”, iar după această oră ea va avea o reducere de 10%.

Organizatorii au propus şi un concurs pe pagina evenimentului de pe facebook. Acesta a constat în întrebări ce urmau a fi puse autorului cărţii, în cadrul lansării. Cele mai bune trei întrebări urmau a fi premiate cu câte o carte. Am participat la concurs, m-am numărat printre câştigători, dar pentru că, din păcate,  nu pot fi prezentă la eveniment, premiul va ajunge la altcineva. Oricum, voi urmări transmisiunea celor de la TVR.

Dacă sunteţi interesaţi, vă sfătuiesc să mergeţi la eveniment. Dacă nu puteţi ajunge, mai aveţi o alternativă: urmăriţi transmisiunea în direct.

Leave a Reply