Blog de profesor

Ce cadouri mai cumpărăm?

08.11.2011 · Posted in Reclama

Voi ce metode folosiţi pentru a găsi cadoul potrivit? Eu mărturisesc că îmi vine greu întodeauna când sunt pusă în situaţia de a alege un cadou pentru cineva. E mai simplu când e vorba despre mama pentru că aleg ori produse de bucătărie, ori haine.

Însă dacă se întâmplă să fie ziua unui amic, a unei amice, atunci lucrurile se complică. Şi, în acest caz, încep să clickuiesc pe internet, poate-poate dau peste siteuri specializate în aşa ceva. Astăzi, căutând pe internet un cadou pentru o amică mai nebună din fire, am dat peste un site de lenjerie intimă. Ceea ce am găsit pe el mi-a amintit de o întâmplare amuzantă, petrecută la majoratul unui amic de-al meu. Împreună cu ceilalţi prieteni din grup, am hotărât să îi cumpărăm ceva inedit. Tineri şi neliniştiţi, şocaţi şi nonconformişti cum eram pe atunci, ţin minte că, printre altele, i-am cumpărat tânărului respectiv şi o pereche de boxeri cu fund ( făcut dintr-un material ce imita pielea). Cadoul nostru i-a surprins pe părinţii băiatului, dar s-au amuzat şi ei copios, fiind nişte oameni de gaşcă. Oricum, nu i-am dat pace prietenului nostru până nu s-a îmbrăcat în boxerii respectivi, să ne arate tuturor ce bine îi şade. La 12 noaptea a suflat în tort, îmbrăcat în aceeaşi podoabă vestimentară.  Am avut cu toţii parte de o petrecere pe cinste, plină de voie bună, de muzică, dans şi glume la adresa costumaţiei sărbătoritului. Lucrurile poate că nu ar fi stat la fel dacă nu am fi achiziţionat acei boxeri amuzanţi. Nici soţul meu nu a scăpat de amici puşi pe şotii, primind cadou la cununia civilă o pereche de boxeri asemănători cu cei de care vă povesteam mai sus.

Revenind la siteul peste care am dat, am observat că am de unde alege un cadou potrivit dintre articolele de lenjerie sexy, costume de baie sau costume de crăciuniţă.  Oscilez între ultimele două categorii, însă oferta este bogată şi îmi este greu să aleg. Un costum de baie ar fi potrivit pentru că, oricum intenţionează să meargă la mare săptămâna viitoare. Însă, nici ideea de a-i achiziţiona un costum de crăciuniţă nu e rea. În plus, ea e o fire mai rebelă, nebunatică şi îi plac la nebunie surprizele…chiar şi cele mai ciudate.

Voi ce mă sfătuiţi să iau?

3 Responses to “Ce cadouri mai cumpărăm?”

  1. Flori ca de obicei

  2. Ii cumpar o multime de lucruri, imi place sa o vad fericita

  3. Chiar daca nu e ziua ei eu pe a mea o mai surprind din cand in cand. Dar pot sa o surprind si cand e ziua ei si stii cum? Nu ii cumpar nimic si ma revansez apoi, asta doar asa sa nu uite ca o iubesc chiar daca nu e ziua ei. Daca ii cumpar de ziua ei e ceva normal.

Leave a Reply