Blog de profesor

Am câştigat concursul despre jeansi!

08.10.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Ce putea fi mai frumos într-o după-amiază mohorâtă şi ploioasă decât vestea că ai câştigat un concurs? Este vorba de cel despre care am scris în urmă cu câteva zile pe blog la mine. Dacă nu vă mai amintiţi, găsiţi informaţiile aici.

Lucrurile erau simple: trebuia să completezi un chestionar despre blugi ( ca cititor) şi puteai câştiga 100 ron. Iar ca blogger trebuia să promovezi concursul. Premiul a fost tot de 100 ron, o sumă nu tocmai mare, dar binevenită. Şi aşa profesorii mai iau salariu de abia prin octombrie, şi acela tăiat cu 25%.

Primind pe blog link cu articolul în care sunt afişaţi câştigătorii concursului propus de soacra, m-am grăbit să îl deschid şi mare mi-a fost mirarea când am văzut că mă număr printre câştigători ( ca blogger). Pe acelaşi site am găsit şi filmarea cu tragerea la sorţi şi o voi posta şi eu.

Deci cei doi câştigători sunt:

-eu ( blog de profesor): calliope22.info( blogger)

-just_me_gaby94[at]yahoo[dot]com( cititor)

Se pare că zeiţa Fortuna a fost de partea mea! Mulţumesc organizatorilor pentru premiu şi aştept să fiu contactată!


4 Responses to “Am câştigat concursul despre jeansi!”

  1. Felicitari. Nu a ajuns mailul la tine? Daca nu te rog intra tu la sectiunea contact de pe blogul soacra.eu si trimite-mi te rog numele si contul IBAN in care sa pun banutii.

    Eu am trimis mail la admin(at)calliope22.info

Leave a Reply