Blog de profesor

Primul meu contact cu Sevensins.ro

07.29.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Astăzi, scumpul meu soţ a primit voucherul de 200 ron pe care îl câştigase în urma unui concurs pe blogatu.ro. Acesta putea fi folosit pentru cumpărături de pe siteul www.sevensins.ro...

Ioan al meu, cât se poate de darnic, m-a invitat să îmi fac de cap folosind cadoul lui. Iar eu, ascultătoare din fire, n-am aşteptat să îmi spună de două ori.  Aşadar, de pe la 10 dimineaţa am început să studiez cu atenţie siteul. Prea multe produse…Îmi era foarte greu să mă decid. Am început cu bărbăţelul, ca să-mi mai dea şi altă dată cadourile lui. Ia-m comandat întâi lui, lăsând ce era mai greu la final. Siteul este organizat foarte bine, iar dacă ai nelămuriri există două persoane ce pot fi contactate de pe pagina de la sevensins direct pe messenger. Ceea ce am şi făcut pentru că nu eram lămurită cum ar trebui să folosesc voucherul. Am asaltat-o pe domnişoara al cărei nume îmi apărea la contact cu câteva întrebări…Chiar câteva…Mi s-a spus că nu pot folosi voucherul pentru produsele ce sunt deja la reducere şi asta mi-a picat ca un bolovan în cap. Deja îmi făcusem listă cu ele…Au fost primele pe care le-am studiat în vânătoarea mea nebună după chilipiruri. Şi în plus, vroiam ciorapi subţiri şi erau toţi la reducere. Nu ştiam ce să fac..După un moment de reculegere mi-am continuat cumpărăturile. În 8 ore am terminat şi eu să umplu coşul cu ceea ce vroiam. Bineînţeles că am trecut şi produsele aflate la reduceri pentru că pe site nu îmi arăta că nu aş avea voie să le comand.

Imediat după plasarea comenzii aşteptam cu sufletul la gură să îmi fie anulată din cauza produselor reduse, care îmi erau trecute cu preţul diminuat. În 5 minute am primit un telefon. Aceeaşi domnişoară amabilă mi-a spus că e totul ok şi că marţi vor ajunge în Iaşi produsele. Cele mai multe sunt de la Jolidon şi Laura Baldini, iar unul singur este de la Livia Corsetti.

Totul a fost bine. Am ales să ridic coletul de la sediul Fan Curier din Iaşi pentru a plăti numai taxa de transport de 20 de ron. Pentru a-l primi acasă ar fi trebuit să mai achit încă 28 ron…Şi de ce să nu fac şi-o plimbare prin Iaşi? Doar nu urma să car după mine bolovani…

Aşa mi-am petrecut eu ziua. Am stat cam mult în cumpănă, ce-i drept, dar spre să merite. Pentru asta-i mulţumesc dragului meu soţ, care-mi mai pregăteşte o surpriză de acest gen şi în zilele următoare. Oricum voi reveni cu un articol după primirea coletului.

Şi, ca să-mi imit elevii, “Aceasta a fost compunerea mea!”

Leave a Reply