Blog de profesor

Bionect vindecă rănile!

07.29.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

În urmă cu vreo două săptămâni am câştigat un set de produse de la Bionect(cremă şi spray) la un concurs organizat pe denisuca.com. Săptămâna aceasta a câştigat un set şi soţul meu, la acelaşi concurs, dar organizat pe mariussescu.ro.

Suspicioasă din fire, am crezut că e o făcătură. Nu-mi primisem coletul, deşi acesta trebuia să sosească în urmă cu o săptămână. Astăzi am primit ambele colete. Am înţeles în final de ce al meu întârziase: ca să vină de mână cu cel al soţului. Rămâne să ne apucăm de kick box, să ne antrenăm şi să ne mai alintăm cu câteva unghii pe spate…pentru a ne trata reciproc cu Bionect. Pentru cine nu ştie, acest produs se foloseşte pentru răni, arsuri, zgârieturi…

Lăsând la o parte gluma, e un produs care nu poate lipsi din casa omului. Mai ales dacă ai copiii. E util, dar sper să nu îl folosesc prea des. Oricum, până în decembrie 2013, când expiră, am tot timpul să mă aleg cu vreo bijuterie de zgârietură.

Toate ca toate, dar încep să am o părere destul de bună despre concursurile online şi despre seriozitatea celor ce oferă premiile.

Leave a Reply