Blog de profesor

60 de secunde îţi pot aduce 100 lei!

07.28.2011 · Posted in Reclama

Dacă aveţi impresia că îmi arde de glume, vă înşelaţi amarnic…Tot ce am scris în titlu e 100% adevărat.

Este vorba de un concurs organizat de soacra, ce are ca premiu 100 lei. Trebuie doar să completaţi un chestionar despre un articol vestimentar bine cunoscut şi îndrăgit atât de femei, cât şi de bărbaţi: nemuritorii jeanşi. Acest chestionar nu vă va lua mai mult de 1 min. Cuprinde nu mai mult de 8 întrebări.

Perioada de desfăşurare: 20 iulie- 9 august 2011.

Rezultatele se vor afişa în perioada 10-12 august pe siteul organizatorului şi voi publica şi eu linkul spre acestea pe blogul meu.

La concurs pot participa atât cititorii, cât şi bloggerii. Ca cititor nu trebuie decât să completezi chestionarul şi să te rogi să fii tu norocosul ce va fi ales cu ajutorul siteului random.org. Răspundeţi sincer la chestionar. Datele dumneavoastră sunt foarte importante pentru acordarea premiului. La numele blogului de pe care aţi aflat de concurs treceţi blogul meu, www.calliope22.info. Aveţi şansa să câştigaţi 100 lei. Nu e o sumă imensă, dar nici efortul pe care îl presupune concursul nu e tocmai mare.

Ca bloggeri trebuie să scrieţi un articol despre acest concurs şi să invitaţi cititorii să participe la el. Dacă sunteţi blogger găsiţi mai multe detalii pe site la soacra, organizatorul concursului.

În concluzie, dragii mei cititori, nu ezitaţi să vă înscrieţi la acest concurs ce nu vă va răpi mult timp. Pentru a  completa chestionarul, daţi click pe imaginea de mai jos.

 

 

 

 

Nu uitaţi să treciţi numele blogului de pe care aţi aflat de concurs! După completarea chestionarului, vă invit să lăsaţi un comentariu la acest articol! Multă baftă tuturor!

5 Responses to “60 de secunde îţi pot aduce 100 lei!”

  1. Multumesc pentru participarea la aceasta campanie. Multa bafta!

  2. [...] Ce putea fi mai frumos într-o după-amiază mohorâtă şi ploioasă decât vestea că ai câştigat un concurs? Este vorba de cel despre care am scris în urmă cu câteva zile pe blog la mine. Dacă nu vă mai amintiţi, găsiţi informaţiile aici. [...]

Leave a Reply