Blog de profesor

Rezultate Evaluare Naţională 2011

06.24.2011 · Posted in Şcoala Dumeşti

Astăzi a fost o zi plină de emoţii pentru elevii care au terminat clasa a VIII-a şi au susţinut săptămâna aceasta Evaluarea Naţională. Unii au fost încântaţi de subiecte, alţii mai puţin..Cert e că astăzi s-au afişat rezultatele şi toţi au putut să îşi vadă notele. Cei nemulţumiţi au putut depune contestaţii.

Listele cu rezultate au fost afişate la şcolile unde s-a susţinut examenul, pe internet apărând doar din câteva judeţe: Dolj, Satu Mare, Arad, Olt. Am reuşit să le descarc în calculator de pe următorul site şi le voi încărca pe blog.

Urmează ca săptămâna viitoare absolvenţii de clasa a VIII-a să opteze pentru liceele unde vor să se înscrie. În sprijinul lor vine următorul site, admitere 2011. Nu trebuie decât să selectaţi judeţul care vă interesează, să verificaţi lista liceelor sau grupurilor şcolare şi numărul de locuri pentru fiecare profil în parte. Mi s-a părut interesant că puteţi vedea care a fost ultima medie de admitere în 2010 la fiecare liceu din judeţ, la fiecare profil. Astfel vă puteţi ghida.

Mai jos voi ataşa rezultatele la Evaluarea Naţională din judeţele: Olt, Dolj, Satu Mare şi Arad.

Baftă viitorilor liceeni!

ARAD

DOLJ1

DOLJ 2

OLT

SATU MARE

Leave a Reply