Blog de profesor

Hai la Circul Americano!

06.07.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Duminică  am avut bucuria să merg la circ, în parcare la Era, alături de soţ şi de doi elevi de-ai mei, cărora m-am gândit să le fac o bucurie. Pe o zi călduroasă de vară am pornit spre Iaşi, cu speranţa că vom urmări un spectacol bun.

După o tură de cumpărături prin Takko, apoi prin Carrefour, ne-am îndreptat spre locul unde era amenajat cortul celor de la Circul Americano. Deşi înăuntru era foarte, dar foarte cald, acest aspect nu a mai contat din momentul în care a început spectacolul. Am fost plăcut impresionată de tot ceea ce am văzut acolo. La circ mai fusesem anul trecut, tot în parcare la Era( Circul Safari), dar parcă de data aceasta a fost mult mai antrenant, mai frumos şi mai interesant. Numerele prezentate mi s-au părut superioare celor văzute anul trecut.

Preţul biletului mi se pare cam piperat: 35 de lei pentru adulţi şi 25 de lei pentru copii. În schimb, ai şi alte alternative: să câştigi invitaţii pe facebook sau să cumperi în valoare de minimum 50 ron din Takko sau Sprider. Primeşti automat o invitaţie la circ. Spectacolele se desfăşoară în fiecare zi de la ora 19, iar în week-end de la 16.00 şi de la 19.00.

Dresura de animale exoticeacrobatiijonglerii, momente comice si de iluzionism, dar si momente cu clowni, de toate acestea vor avea parte cei ce vor veni la Circul Americano. Printre animalele cu care spectatorii se vor intalni se numara elefanticamileleicaiponei,lameserpi si iguane. Circul a fost înfiinţat în anul 1912 de catre renumita  artista Varga Raizner Adela. Până pe data de 12 iunie puteţi merge la acest circ. Eu vă sfătuiesc că o faceţi, dacă nu aţi reuşit până acum!

Pentru că nu am avut voie să fac fotografii în interior, voi posta câteva realizate afară, dar şi unele găsite pe net. Sper că vă vor convinge!

 

Leave a Reply