Blog de profesor

Ziua a cincea: Alergare în jurul şcolii

05.17.2011 · Posted in Jurnal 2 în 1-Aventuri în junglă

Astăzi, copilaşii mei au început-o din nou cu boacănele. Prin urmare, au fost obrăznicuţi şi s-au lovit între ei. În plus, parchetul din clasă a devenit patinoar, iar mătura, mitralieră. Când văd că intru în clasă, se opresc brusc din orice activitate mai puţin ortodoxă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Explicaţia lor e aceeaşi:” Ne jucam, doamna!”. Voi începe să cred şi eu acestea, dacă vor mai folosi mult scuza respectivă.

Neştiind ce metode să mai folosesc şi văzându-i plini de energie, le-am cerut să alerge în jurul şcolii de două ori. Metoda a avut efect, cel puţin pentru ziua de astăzi. Au obosit şi nu au mai avut chef de bătaie sau ceartă. E benefică şi pentru proba de rezistenţă pe care o vor da vineri.

După terminarea programului şcolar, au început, bineînţeles, cursurile. Astăzi a fost mai obositor decât ieri, la deschidere. Să sperăm că toată lumea va avea de câştigat de pe urma lor. Totuşi, nu mai pot acorda aceeaşi atenţie ca şi până acum blogului meu. Însă, trei luni vor trece repede…

Leave a Reply