Blog de profesor

Simulare pentru Evaluarea Naţională la Limba şi literatura română(2011)

05.02.2011 · Posted in Şcoala Dumeşti

Săptămâna aceasta 11.700 de elevi din judeţul Iaşi vor susţine simularea pentru Evaluarea Naţională la matematică( 3 mai 2011) şi la română(4 mai 2011).  Probele se vor susţine între orele 9 şi 11, iar elevii vor fi primiţi în săli până la ora 8.30. Aceştia vor trebui să aibă asupra lor un act cu care să se legitimeze( carnet de elev, ceritificat de naştere sau buletin).

Simularea este organizată de către Inspectoratul Şcolar cu scopul de a vedea cât sunt de pregătiţi elevii clasei a VIII-a cu o lună înainte de examenul propriu-zis. De asemenea se urmăreşte şi identificarea eventualelor disfuncţii de natură tehnică.

Unele şcoli au organizat deja simulări, înaintea celor propuse de Inspectorat, însă o verificare suplimentară a elevilor, înainte de examen, este binevenită. Printre aceste şcoli se numără şi Sam Dumeşti, care a organizat simularea respectivă în luna aprilie.

Pentru cei care nu au consultat încă modelele propuse în urmă cu ceva timp de către Minister, le voi posta mai jos . De asemenea, am găsit şi un model de simulare pentru evaluare, propus de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj(pentru proba de Limba şi literatura română). Aceste modele conţin şi baremele de corectare. Aşadar, vă puteţi verifica după rezolvarea lor. Subiectele pe care le vor propune cei din Iaşi vor fi, probabil, asemănătoare. Baftă tuturor elevilor!

Simulare romana-2011. Dolj

Simulare matematica-2011.Dolj

limba_si_literatura_romana_model_subiect_doc-6549

Limba_si_literatura_germana_materna_Model_subiect.doc

Limba_si_literatura_maghiara_materna_Model_subiect

Limba_si_literatura_rromani_materna_Model_subiect

Limba_si_literatura_sarba_materna_Model_subiect

Limba_si_literatura_slovaca_materna_Model_subiect

Limba_si_literatura_ucraineana_materna_Model_subiect

Matematica_Model_subiect

Matematica_Model_subiect_LGE

Matematica_Model_subiect_LMA

Matematica_Model_subiect_LRR

Matematica_Model_subiect_LSK

Matematica_Model_subiect_LSR

Matematica_Model_subiect_LUA

 

 

Leave a Reply