Blog de profesor

Drive in cinema la Carrefour Era Shopping Park

05.23.2011 · Posted in Din viata de zi cu zi

Vineri, 27 mai, în parcarea Carrefour Era Shopping Park, de la ora 21.00 poţi vedea un film din maşină în cadrul evenimentului Drive in cinema!

Prima seara de Drive in cinema debutează în Iaşi sub forma unui eveniment caritabil. Acesta este organizat  de Stay Open în parteneriat cu Asociaţia Alternative Sociale. Evenimentul este realizat sub deviza: “Implică-te. Ajută. Schimbă.” şi este unul caritabil. El îşi propune să susţină copiii aflaţi în pericol de abandon şcolar, din mediul rural-localitatea Belceşti, judeţul Iaşi.

Obiectivul proiectului vizează prevenirea, corectarea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii şi sprijinirea copiilor pentru un viitor mai bun. Fondurile care vor fi strânse vor fi folosite pentru donaţii în produse( rechizite, cărţi, îmbrăcăminte, încălţăminte,etc.), către Centrul de Tineret din Liteni, prin intermediul Asociaţiei Alternative Sociale care sprijină copiii cu risc ridicat de abandon şcolar.

Cunosc copiii din Liteni pentru că am lucrat la şcoala din localitate şi vă invit să îi ajutăm! Puteţi găsi fotografii cu aceştia şi filmuleţe de la diverse activităţi pe blogul meu, la categoria Şcoala Liteni 2008-2009. Haideţi să îi ajutăm împreună!

Invitaţiile la Drive in cinema se găsesc în incinta Centrului Comercial ERA SHOPPING PARK la Time Out!

Vă aşteptăm să ne fiţi alături pentru o cauză nobilă! Haideţi să sprijinim viitorul copiilor din Liteni!

Leave a Reply