Blog de profesor

O întâmplare stranie

03.19.2011 · Posted in creatii literare ale elevilor

Era o zi de toamnă ploioasă, iar părinţii mei au hotărât ca la sfârşitul săptămânii să mergem în vizită la bunicii mei, la ţară. Ei locuiau într-o casă, la marginea unei păduri întunecate.

Când am ajuns la bunici, le-am spus părinţilor că merg în pădure să mă joc. Bunicul m-a avertizat că acolo se petrec lucruri ciudate. Însă eu am crezut că e o glumă şi am hotărât să merg mai departe. În timp ce alergam printre copaci, am ajuns în dreptul unei case părăsite. Am intrat înăuntru şi m-am speriat foarte tare de ceea ce am văzut. În mijlocul ei, atârnat de tavan, era spânzurat un schelet de om. Într-un colţ întunecat, pe o masă, erau aşezate trei capete tăiate. Prin toată încăperea zburau lilieci, iar pe jos erau mulţi şerpi veninoşi. Din spate a apărut un vampir, ce a supt însetat din sângele meu. Am vrut să fug, dar o viperă m-a muşcat de picior.

Am amorţit brusc şi am realizat că devenisem şi eu unul dintre scheleţi.

Dulgheriu Narcis, clasa a V-a A (SAM Dumesti)

2 Responses to “O întâmplare stranie”

  1. Multumim protv, a1, primatv si toate celelalte posturi de televiziune. Si nu in ultimul rand, multumim paritilor care sunt atat de atenti cu educatia copiilor. Pentru ca Romania va creste prin bun simt si responsabilitate.

Leave a Reply