Blog de profesor

De Crăciun în Dumeşti

08.05.2010 · Posted in Şcoala Dumeşti

Fiind dirigintă la una dintre clasele de la gimnaziu am organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă o mică serbare cu elevii mei, la care au participat numai părinţii.A venit şi Moşul în persoana soţului meu. La Dumeşti am observat că nu se obişnuieşte ca Primăria să ofere daruri copiilor de Crăciun sau de 1 iunie, aşa cum se întâmpla la Măcăreşti sau la Liteni. De aceea am fost nevoită să mă sponsorizez singură şi să scot din buzunar aproximativ 500 ron pentru a face câteva pachete celor 21 de copii din clasa mea. M-a ajutat soţul de care am mare noroc pentru că iubeşte şi el copiii. Elevii mei, ştiind că vine Moş Crăciun la ei, i-au pregătit felicitări confecţionate de mânuţele lor. Iar soţul le-a primit bucuros pe toate.

Roxana

Ana

Iulian

Gabi

Răzvan

Alexandra

4 Responses to “De Crăciun în Dumeşti”

 1. ,,Moșule,ce…tânăr ești!!…” (din folclorul copiilor)
  Nici burtă n-ai!…
  Iar spiridușii ți-au adus cadourile de la Carrefour
  (unde au al doilea job -part time- de la criză-ncoace)….

  Că veni vorba de criză: la Liteni n-a mai ajuns moșul în anul trecut. Cu atât mai puțin vreun domn generos ieșean, ce sigur ar fi fost descurajat de spațiul ondulatoriu marțian, pardon! litenian, zgribulit departe de lumea …cilivizată….:D

  Poate la anu’?!
  Să fim serioase, draga mea!:)

  • N-am ştiut că la Liteni n-a mai venit Moşul…Dar la Dumeşti n-a venit aproape niciodată că nu venea nici când eram eu elevă acolo. Aşa că mai bine câte puţin, decât deloc.

 2. Dar parcă tot aţi dat pe la primar, nu? La urat?:)

Leave a Reply