Blog de profesor

Şi la noi vine Moş Crăciun!

07.18.2010 · Posted in Şcoala Liteni 2008-2009

Continuăm aventura în Lichestein de Iaşi amintindu-ne de sărbătorile de neiuitat de pe acele meleaguri. Şi cum nici măcar o sărbătoare nu are farmec fără zâmbetul nevinovat al copiilor, cum era să sărbătorim Crăciunul fără să implicăm şcolarii din Liteni?

Spre deosebire de alţi elevi, aceştia erau extrem de săritori când era vorba de astfel de activităţi. Părinţii care au venit să asiste la serbare au fost cam puţini(ca de obicei), însă copiii tare s-au mai bucurat. Unul a fost Irod, alţii au fost magi, iar cei mai norocoşi au fost Maria şi Iosif. Câţiva micuţi s-au bucurat să joace roluri de îngeri, alţii au semnat “Condica lui Moş Crăciun”. Cei mai mari au interpretat o scenetă inspirată din realitatea de toate zilele, având roluri de prostituate, studenţi rataţi, scriitori neînţeleşi, toţi salvaţi în final de înţelepciunea lui Iisus.O elevă dintre aceştia afost admisă anul acesta la liceul Octav Băncilă, la actorie. Bravo ei!

În concluzie, a fost o activitate frumoasă pe care cei mici nu o vor uita prea curând. Pentru a vă convinge ataşez imagini ce vorbesc de la sine.

 

Leave a Reply