Blog de profesor

Epuizati prin maxi…

07.26.2010 · Posted in Şcoala Liteni 2008-2009

Anul trecut, la intoarcerea de la scoala, toata lumea era epuizata. Microbuzul facea cam o ora si jumatate pana in Iasi, deci aveam timp sa tragem si un pui de somn. Nu ne prea dadeau voie gropile intepenite bine in asfaltul macinat de timp.

Eu nu pot dormi in mijloacele de transport in comun. Insa ma amuzam copios pe seama colegilor care o faceau. Voi atasa cateva fotografii sugestive cu speranta ca ai mei colegi sa nu se supere.

Cateodata, cand se strica microbuzul, din Liteni nu aveai cu ce pleca. Poate doar cu trenul. Dar trebuia trecut un deal si parcursi cativa kilometri pana la Halta Ulmi. De acolo alta distractie. Trenul statea foarte putin, nefiind gara. Trebuia sa urci repede. Eu nu ajungeam la scarile vagonului. Era distractiv cum ne impingeam unii pe altii pana reuseam sa ne urcam. Toti calatorii se amuzau pe seama noastra. Bine ca nu am avut parte de multe calatorii cu de genul acesta.

Alteori, ne intorceam in Iasi cu unul dintre colegi. Acesta avea o Dacie papuc. Ne inghesuiam mai multi in spate si radeam de pocneam pana ajungeam in oras. Nu aveam posibilitatea sa vedem pe unde trecem si doar presupuneam. Glumeam, cantam, povesteam…amintiri frumoase!

 

 

6 Responses to “Epuizati prin maxi…”

  1. profu’ de sport- alergic la praf:D…

    • andreea says:

      Imi ramai datoare ca nu am pus si cu tine. Aveam una frumoasa de tot cu tine in maxi(mi-ai spus sa o sterg)

  2. :)) Ştiu. Îmi era teamă că apare, văzusem ameninţarea că revii cu imagini! :))

  3. Aveti si pagina de facebook?

  4. Da…acum am vazut mesajul. Dar cred ca ati gasit-o deja.

Leave a Reply