Blog de profesor

Cea mai frumoasa clasa

07.26.2010 · Posted in Şcoala Liteni 2008-2009

Anul trecut, la Liteni, s-a propus organizarea unui concurs intre clase pentru a incuraja elevii sa pastreze clasele curate si frumoase.

Cu ocazia sosirii primaverii copilasii au pregatit clasele pentru concurs cum au stiut ei mai bine. Au realizat decoratiuni cu propriile lor manute, le-au aranjat pe pereti, perdele, si-au aranjat husele pentru banci in speranta ca vor castiga titlul de “cea mai frumoasa clasa din scoala”. Pentru toti era o mandrie sa dobandeasca acest premiu.

Un juriu alcatuit din cadre didactice si din elevi din  au mers in fiecare clasa din scoala si au analizat-o. Au punctat aspectele pozitive si le-au depunctat pe cele negative. Fiecare a dat note de la 1 la 10. Clasa cu cel mai mare punctaj urma sa castige.

Nu vreau sa ma laud, dar copiii mei au castigat concursul. Si au reusit singuri, fara ajutorul meu. Voi atasa in zilele urmatoare si imagini cu zambetul lor fericit.

P.S. Am inteles de la noua lor doamna diriginta(care mi-a fost colega de facultate) ca si in 2010 tot ei au castigat concursul. Bravo lor!

 

Leave a Reply